Dyskusja ogólna Walki Grafików |
Autor |
Wiadomość |
hynry [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 Dyskusja ogólna Walki Grafików
|
|
|
Wiem, że walki grafików są tylko zabawą itp itd, ale od momentu w ktorym pojawiłem się na Forum zauważyłem, że niektórzy poprostu lekceważą innych użytkowników, najpierw chcąc walczyc a pozniej nie oddaja prac... wg mnie jest to brak szacunku dla czasu innego użytkownika. Wiec pomyslalem ze mozna by napisać jakiś regulamin Walki Grafików, wiem uczestnictwo w nich jest dobrowolne itd. ale to właśnie ze sami sie zgłaszamy powinno być pewnym bodzcem zeby z umowy sie wywiazac...
1. Udział w Walce Grafików jest dobrowolny i nikt Was do tego nie zmusza, pamietajce...
2. Termin oddawania prac jest terminem ostateczny, lecz mozna go przesunąć maksymalnie o 12h lecz po wczesniejszej zgodzie przeciwnika.
3. Walkowery będą karane ostrzeżeniami...
3. 3 walkowery dyskwalifikuja zawodnika z udziału w Walce Grafików.
4. Nie można wyzwać nikogo na nastepna walke, dopoki w poprzedniej walce nie oddamy pracy.
5. Walka trwa do 10pkt lub 7 dni
to tylko kilka propozycji odemnie |
|
|
|
 |
Psychol
Guru

Klub: KS Wąchock
Pomógł: 23 razy Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 312 Skąd: Wielka Polska
|
Wysłany: Sob 22 Sty, 2011
|
|
|
ktoś chętny może stworzyć ranking walkowerów i wypisywać na bieżąco kto nie oddał pracy
np od 1 lutego taki ranking
i przykładowo 3 walkowery brak możliwości walczenia |
_________________ „Są w życiu rzeczy ważniejsze niż samo życie” - POLSKA |
|
|
|
 |
hynry [Usunięty]
|
|
|
|
Admin edytowalem posta i dodalem kilka propozycji punktow regulaminu osobiscie, jesli nikomu by nie przeszkadzalo to ze jestem wmiare nowy na forum, moglbym sie zajac takim rankingiem. |
|
|
|
 |
julexs [Usunięty]
|
|
|
|
jak cos to ja mam zapisane wszystkie walki... tylko ze jeszcze nie jest to ulozone w calosc, |
|
|
|
 |
hynry [Usunięty]
|
|
|
|
Jeszcze dolozylbym nowy dzial
Archiwum Walk
i tam po zakonczeniu przenosilibysmy walki zeby nie robic burdelu tutaj. i zeby tutaj byly tylko toczace sie walki w danym momencie |
|
|
|
 |
dominqPB [Usunięty]
|
|
|
|
No może by zrobić tak 3 walkowery.
1 miesiąc przerwy |
|
|
|
 |
hynry [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011
|
|
|
MSTP napisał/a: | No może by zrobić tak 3 walkowery.
1 miesiąc przerwy |
No można tak zrobic
3 walkowery - miesiąc przerwy
każdy kolejny walkower, to tydzien zawieszenia
Tak jak Admin wczesniej wspominal mozna prowadzic ranking walkowerów o 1 lutego br. Jak nie będzie chętnych do prowadzenia takiego rankingu to moge się tym zająć |
|
|
|
 |
doLu82 [Usunięty]
|
|
|
|
jak ustawiacie walki - nie podawajcie ktora do kogo nalezy |
|
|
|
 |
dominqPB [Usunięty]
|
|
|
|
hynry napisał/a: | MSTP napisał/a: | No może by zrobić tak 3 walkowery.
1 miesiąc przerwy |
No można tak zrobic
3 walkowery - miesiąc przerwy
każdy kolejny walkower, to tydzien zawieszenia
Tak jak Admin wczesniej wspominal mozna prowadzic ranking walkowerów o 1 lutego br. Jak nie będzie chętnych do prowadzenia takiego rankingu to moge się tym zająć |
No spoko ja też bym się tym zajął.
Jakby co to ja i Hynry możemy pomóc |
|
|
|
 |
AveLechia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
|
|
|
doLu82 napisał/a: | jak ustawiacie walki - nie podawajcie która do kogo należy |
Racja bo większość głosów nie są na pracę tylko na użytkownika którego bardziej lubimy. Pozdro |
|
|
|
 |
julexs [Usunięty]
|
|
|
|
doLu82 napisał/a: | jak ustawiacie walki - nie podawajcie ktora do kogo nalezy |
ale jak masz vlepkę swojęgo klubu to nie trudno odgadnąć jaki to użytkownik
ale jak są vlepy innych klubów lub jakieś inne tematy to nie podaje nazw użyt. |
|
|
|
 |
hynry [Usunięty]
|
|
|
|
zreszta dla kogos kto juz troche gosci na forum to nie problem odgadnac czyja praca jest czyja kazdy ma tam jakis swoj styl ktory go wyroznia |
|
|
|
 |
doLu82 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 03 Lut, 2011
|
|
|
... |
|
|
|
 |
hynry [Usunięty]
|
|
|
|
tak jak chlopacy juz zauwazyli toczy sie juz troche walk, a ludzie nie kwapia sie do glosowania.
wiec co do tych walk to kolejna sprawa, o koterej mozna by pomyslec, myslalem nad tym zeby wpisac w regulaminie zeby, w jednej chwili moglo sie toczyc maxymalnie 5 walk, wprowadzilo by to wiekszy lad, a druga sprawa, ze ludzie nie glosuja, wiec myslalem nad tym zeby wprowadzic cos takiego ze walka konczy sie po oddaniu 11 głosów, czyli walka moze zakonczyc sie wynikiem 11-0, 6-5 itd |
|
|
|
 |
doLu82 [Usunięty]
|
|
|
|
i dobrze by bylo jakis temat przykleic gdzie przenosilo by sie zakonczone walki
i ten ranking walk mozna juz wywalic , chyba |