Black Blue ;) |
Autor |
Wiadomość |
Street Culture
Pijawka

Klub: Najebani Piłki Fani
|
Wysłany: Nie 28 Maj, 2017
|
|
|
Nawet fajne. Gratki za cierpliwość do zrobienia ich. Niestety wlepka np. GKS Katowice słabo wygląda przy ŁKS-ie. |
|
|
|
 |
Ru Le
Vlepkomaniak

Klub: KSSG
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lis 2012 Posty: 988 Skąd: Z miasta
|
|
|
|
 |
Maki
Vlepkomaniak

Klub: Śląsk Wrocław
|
|
|
|
No stary powiem Ci że pozamiatałeś niektórymi wzorami |
|
|
|
 |
major534
Weteran

Klub: Zwolenianka Zwoleń
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 12 Sty 2013 Posty: 1007 Skąd: Zwoleń
|
|
|
|
Wykonałeś kawał dobrej roboty nie mam pytań |
_________________ '' Ciągły trening w drodze do chwały! " |
|
|
|
 |
stanior
Guru Szafa gra

Klub: Wisła Kraków
|
|
|
|
Szacunek |
|
|
|
 |
gorzowianin
Legenda
Klub: Stal Gorzów/Liverpool F.C.
Pomógł: 22 razy Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 4009 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
SZ
Weteran NSNP!

Klub: LECH POZNAŃ
Pomógł: 27 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2826 Skąd: LP
|
Wysłany: Czw 01 Cze, 2017
|
|
|
Szacun.
W niektórych mógłbyś dłużej posiedzieć nad typografią, ale nie chce się czepiać, bo ogólnie kawał dobrej roboty. Sprzedaj to chociaż do jakiejś gry albo coś, bo szkoda by poszło to na marne.
Górnik Zabrze wyszedł Ci wg mnie najlepiej, jest chyba najbardziej dopracowany.
Poza tym jesteś jedną z nielicznych osób u których gdybym miał zamawiać projekt, to bym się zgłosił. Widać, że masz swoje pomysły/wizje i nie lecisz wg żadnych schematów, zupełnie przeciwnie do większości projektantów vlep itp. |
_________________ https://www.facebook.com/szprojekty |
|
|
|
 |
FP
Weteran
Klub: PROMIEŃ
Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 20 Mar 2013 Posty: 1646 Skąd: wziąć na piwo :)
|
Wysłany: Sob 03 Cze, 2017
|
|
|
Przede wszystkim szacunek za kawał roboty jaką odwaliłeś
mega mi się podobają te prace.
Jedno tylko ale mogłeś bardziej wyakcentować erkę w Ruchu i białą gwiazdę w Wiśle.
Po za tym brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
Zapowiada się praca roku a na TOP 3 wg mnie na ten moment
P.S. Jak wspomniano wyżej lepiej wyglądały by herby używane przez kibiców. |
|
|
|
 |
Black Blue
Wymiatacz Black Blue ;)

Klub: JKS Jarosław
|
|
|
|
Wielkie dzięki za komentarze, są motywujące do dalszej pracy, staram się trzymać poziom na Vlepiamy.pl i gonić najlepszych. Co do ostatniej pracy pierwszą wizją było zrobienie 16 projektów z maskotkami klubów i pierwszy był Górnik Zabrze (losowyo) więc najbardziej chyba dopracowany. Szepke wstrzeliłeś się (w końcu zwycięzca ostatniego finału choć najwięcej siedziałem nad Zagłębiem i Legią (kilka wersji) Później chciałem zrobić 16 liga chuligańska, ale wtedy wolałbym zwrócić się do WAS o podanie grup h (w niektórych miastach jest po kilka) i ewentualne ich loga czy maskotki bo tu łatwiej o wpadkę robiąc samemu (może następna praca) Robienie dosłownie wszystkiego w wektorach pochłania czas, dochodzi do tego rozkminka jaki tekst wstawić tak, żeby było mniej więcej po obu stronach tyle samo liter jeśli między nimi jest np. herb, tak więc z każdym następnym projektem morale spadały ze względu na poświęcony czas i nie mogłem się doczekać kiedy to wrzucę. |
|
|
|
 |
Dybson
Vlepkomaniak

Klub: UMF
|
|
|
|
Jak mówisz, że morale spadły to pewnie zacząłeś robić to jak najszybciej się da, nie przykładając się do innych prac jak do pracy Górnika, byle by skończyć i pochwalić się na forum
Co do prac to konkret, myślę, że w konkursie na prace roku, twoje wypociny zajmą wysokie miejsce. Jak liga H ma być następnym projektem to rób to i pokazuj! Pozdro |
_________________ ULTRAS MAFIA |
|
|
|
 |
Black Blue
Wymiatacz Black Blue ;)

|
|
|
|
Dybson napisał/a: | Jak mówisz, że morale spadły to pewnie zacząłeś robić to jak najszybciej się da, nie przykładając się do innych prac jak do pracy Górnika, byle by skończyć i pochwalić się na forum
Co do prac to konkret, myślę, że w konkursie na prace roku, twoje wypociny zajmą wysokie miejsce. Jak liga H ma być następnym projektem to rób to i pokazuj! Pozdro |
Ostatnią pracę robiłem ok 1,5 miesiąca mając tylko noce czasem trochę weekendu (wiadomo praca, rodzina i oczywiście nie codziennie) Do każdej się przykładałem (może trochę źle napisałem) ale robiąc 12tą, 13tą itd chciałem już skończyć biorąc pod uwagę że zrobiłem ich ok 40 (po kilka niektórych klubów) i nie po to żeby się pochwalić tylko wrzucić kolejną pracę i powalczyć nią w tym dziale bo chyba o to tu też chodzi. Wolę wrzucić wypociny niż napisać treningówka lub coś w tym stylu. |
|
|
|
 |
Dybson
Vlepkomaniak

Klub: UMF
|
|
|
|
To jak zrobiłeś ich 40 to chętnie bym je wszystkie zobaczył |
_________________ ULTRAS MAFIA |
|
|
|
 |
19PE08
Vlepkomaniak GWS

Klub: ŁKS Łódź
Wiek: 24 Dołączył: 22 Gru 2012 Posty: 433 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: Pon 05 Cze, 2017
|
|
|
Ogólnie to ciężko te vlepy oceniać pojedynczo bo byłaby to według mnie trochę zniewaga dla roboty którą wykonałeś a jest ona naprawdę ogromna. Co tu dużo mówić jest totalny rozpierdol i wielki szacun pojedynczo wiadomo że przy tylu vlepach nie utrzyma się wszędzie równego bardzo wysokiego poziomu ale nie będę się rozwijał bo już napisałem że ocenianie tego wszystkiego po kolei to według mnie brak szacunku. Patrząc na to wszystko trzeba być albo prostakiem albo laikiem żeby powiedzieć że to jest średnie jest KOZAK i tyle w temacie.
PS: Chciałbym takiej ekstraklasy jak najszybciej |
_________________ Z.I.W.P.J.B |
|
|
|
 |
Arek
Moderator NO NAME WITHOUT FAME

Klub: Legia Warszawa
Pomógł: 20 razy Dołączył: 07 Sie 2012 Posty: 3102 Skąd: 49°N 22°E
|
Wysłany: Sob 10 Cze, 2017
|
|
|
Wszystko pięknie ładnie ale w Legii zamiast niedźwiedzia mogłeś dać syrenę. Niedźwiedzia bym widział jakbyś coś takiego zrobił dla przemyskiego Czuwaju albo Polonii, a przy Warszawie to Syrena wg mnie powinna być. Nawet mimo to że maskotką (L) jest misiek. |
_________________ LUBIĘ SOBIE YEBNĄĆ POSTA
JAKBYM SIĘ TYLKO PODUCZYŁ TYCH PROGRAMÓW TO BYM WAS WSZYSTKICH, KU&WA NOSEM WCIĄGNĄŁ ! |
|
|
|
 |
Black Blue
Wymiatacz Black Blue ;)

|
Wysłany: Sob 10 Cze, 2017
|
|
|
Arek napisał/a: | Wszystko pięknie ładnie ale w Legii zamiast niedźwiedzia mogłeś dać syrenę. Niedźwiedzia bym widział jakbyś coś takiego zrobił dla przemyskiego Czuwaju albo Polonii, a przy Warszawie to Syrena wg mnie powinna być. Nawet mimo to że maskotką (L) jest misiek. |
Pisałem wyżej, że w pierwszą wizją było zrobienie projektów z maskotkami klubów i w większości są, dlatego został niedźwiedź. Pewnie gdybym dał Syrenkę to ktoś mógłby napisać że maskotką jest niedźwiedź i czego jego nie dałem. Cracovii mogłem dać lajkonika, Wiśle smoka itd, ale i tak zawsze komuś coś nie będzie pasowało. |
|
|
|
 |
|